Ontwerp

Een passend ontwerp is het begin van elke droomtuin. Uw wensen vertalen wij naar een verrassend ontwerp waarbij we altijd op zoek zijn naar de juiste balans in groen en verharde elementen. Ook als u nog geen idee heeft hoe u uw groene ruimte wilt indelen dan dagen wij onszelf graag uit om met een passend ontwerp te komen, die zowel functioneel als origineel is. Of het nu gaat om een bedrijfstuin, geveltuintje of een royale tuin wij maken er samen wat moois van! Een bijpassend uitgebalanceerd beplantingsplan behoort ook tot de mogelijkheden, zodat u jarenlang kan genieten van uw persoonlijke groene ruimte die ondanks veel groen toch onderhoudsarm kan zijn! Beplanting wordt vaak gezien als bijzaak maar voor ons is dit een belangrijke pijler binnen het ontwerp. Met het groen wordt de uiteindelijke sfeer in de tuin bepaald en daarmee onderscheid de buitenruimte zich van elke andere ruimte in uw huis of bedrijf. Wij denken graag met u mee voor een groene oplossing.

Een passend ontwerp is het begin van elke droomtuin. Uw wensen vertalen wij naar een verrassend ontwerp waarbij we altijd op zoek zijn naar de juiste balans in groen en verharde elementen. Ook als u nog geen idee heeft hoe u uw groene ruimte wilt indelen dan dagen wij onszelf graag uit om met een passend ontwerp te komen, die zowel functioneel als origineel is. Of het nu gaat om een bedrijfstuin, geveltuintje of een royale tuin wij maken er samen wat moois van!

Een bijpassend uitgebalanceerd beplantingsplan behoort ook tot de mogelijkheden, zodat u jarenlang kan genieten van uw persoonlijke groene ruimte die ondanks veel groen toch onderhoudsarm kan zijn! Beplanting wordt vaak gezien als bijzaak maar voor ons is dit een belangrijke pijler binnen het ontwerp. Met het groen wordt de uiteindelijke sfeer in de tuin bepaald en daarmee onderscheid de buitenruimte zich van elke andere ruimte in uw huis of bedrijf. Wij denken graag met u mee voor een groene oplossing.

Open chat
Welkom bij William Zieleman Groenprojecten. Wat kunnen we voor u doen?